Quina setmana de carnaval hem viscut plegats!

Tot va començar amb el sopar de dijous gras el dia 20; com ja és tradició va ser al local dels falcons, i per no perdre el costum vam anar disfressats, enguany la condició era portar alguna cosa al cap. Vam veure des de corones fins a orelletes, passant per barrets i flors!

Amb la panxa ben plena vam fer les votacions del concurs de truites (que per cert, estaven totes boníssimes, sou uns artistes a la cuina). Un cop entregats els reconeixements culinaris els monitors i monitores vam voler posar a prova a les famílies amb un Kahoot, un “test” amb el mòbil, tot amb preguntes relacionades amb l’esplai. Això ens va fer veure que moltes famílies esteu totalment al dia i que teniu molt bona memòria! El sopar doncs, un èxit!

Dissabte a esplai vam trobar-nos tots els infants i joves, monitors i monitores al pati ben disfressats, per rebre al Rei carnestoltes. El que no sabíem és que la seva amiga de l’ànima Gepina la sardina havia mort… El rei, trist i sense ganes de celebrar res, va decidir anul·lar la festa, ja que sense la Gepina res tenia sentit.

Nosaltres però, vam separar-nos en tres grups per edats i vam aconseguir fer feliç de nou al rei. Al llarg de la tarda vam trobar un peixet pel carnestoltes, el qual vam batejar com a “TaronGep”, ja que era de color taronja; vam desemmascarar a partir d’un Cluedo la culpable de la mort de la pobra Gepina la Sardina… La Vella Quaresma! A més vam poder-li regalar diferents objectes que van intercanviar els nens i nenes de Grans i Joves. Així concs el vam poder animar i el Rei va tornar a viure envoltat de rauxa!

Aquí teniu el link de les fotos de carnaval https://photos.app.goo.gl/GGihhH4xieE1SfVB6