Comença un nou curs amb unes característiques especials i volem animar-vos a seguir formant part del GEP un any més, fent créixer aquest gran projecte.

A continuació trobareu informació sobre com es realitzaran les preinscripcions i inscripcions d’aquest curs que engeguem.

Preinscripcions per infants que van assistir al curs 2019/2020:

Es realitzaran del 3 al 9 de Setembre via online.

Inscripcions per noves incorporacions d’infants:

A partir del 15 de setembre fins el 2 d’octubre serem a Can Trabal presencialment per poder acollir als infants i joves que es vulguin apuntar al nou curs.

L’horari de les inscripcions serà els dimarts i els divendres de 19.30h a 21:00h

Inscripcions per infants preinscrits:

A partir del 15 de setembre fins el 2 d’octubre els infants que s’hagin preinscrit hauran de portar la documentació en un sobre a la bústia de Can Trabal amb l’escrit següent: Nom infant + curs 2020/2021. 

Per altra banda, en el cas que sigui necessari comentar alguna dubte o aclariment amb l’equip de monitors i monitores, les famílies podran assistir a Can Trabal el dia que correspongui al grup de l’infant.

Què cal portar per formalitzar la inscripció?

I si vull venir a provar?

Aquesta és una opció exclusiva per als infants nascuts entre el 2013 i el 2016, ja que la resta de grups estan complets. Caldrà que firmeu la deguda autorització puntual i que, amb antel·lació, ens envieu un correu electrònic a gepvilafranca@gmail.com per preveure la vostra assistència.