Equip

Monitors i monitores

MINIS

MINIS

Monitors i Monitores

Jana Sánchez, Paula Carsi, Domènec Baró, Laia Sibil i Pau Bullit.

GEPIS

GEPIS

Monitors i Monitores

Mariona Alasraki, Mariona Cisa, Jan Guixeras, Xènia Dols, Max Güixens i Jordi Morató

PETITS

PETITS

Monitors i Monitores

Aida Jou, Quim Mercé, Laura Jiménez, Joaquim Huguet, Carla Cuscó, Lluc Sadurní i Berta Morató.

MITJANS

MITJANS

Monitors i Monitores

Pere Mansilla, Arnau Álvarez, Sira Clavero, Anna Guixeras, Abril Escofet, Alba Montserrat i Ània Vives.

GRANS

GRANS

Monitors i Monitores

Laia Montserrat, Laia Sabaté, Núria Eroles, Jordi Gutiérrez, Ari Inglès, Núria Cantos, Arnau Pujol i Unai Lecegui.

JOVES I

JOVES I

Monitors i Monitores

Biel Esteve, Aleix Valenzuela, Ariadna Martínez, Clàudia Gavarró, Foix Ribera i Kam Cisa.

JOVES II

JOVES II

Monitors i Monitores

Queralt Giralt, Pau Cantos, Berta Marcó, Martí Morató i Griselda Masdeu.

Famílies de l’esplai

Comissió de
pares i mares

És l’encarregada d’organitzar les activitats per les famílies dels infants i joves de l’esplai. La comissió està formada per pares, mares, familiars i monitores i monitors.

COMISSIÓ DE MANTENIMENT

Es fan càrrec del manteniment de l’edifici així com el del pati, segons les necessitats que es requereixin. Formen part de la comissió monitors/es, ex monitors/es i pares, mares i familiars del GEP

T’AGRADARIA FORMAR PART D’ALGUNA D’AQUESTES COMISSIONS PER FAMÍLIES? iNSCRIU-TE!

Formulari d’inscripció

Comissions

Comissions permanents

ARXIU
S’encarrega de gestionar correctament els documents que ha generat o rebut el GEP. Té la funció de conservar, preservar, eliminar, fer accessible i difondre la documentació. L’Arxiu del GEP de Vilafranca (AGEPV) disposa d’eines (quadre de classificació, manual de gestió, etc) per a una gestió correcte i total dels documents. És un model pioner al MCECC.

BRASER
S’encarrega de la realització de la revista trimestral de l’esplai; el braser. La seva tasca és la de recopilar la informació d’interès de la nostra entitat i difondre-la en format paper i ara també en digital.

COMISSIÓ DE PARES I MARES (PIM)
És l’encarregada d’organitzar les activitats per les famílies dels infants i joves de l’esplai. La comissió està formada per pares, mares, familiars i monitores i monitors.

FE
S’encarrega d’organitzar i dur a terme aquelles activitats relacionades amb la fe; ja sigui en les sortides de trimestre, pregària de nadal o misses extraordinàries. Compta amb el suport del consiliari o animador/a de la fe.

MANTENIMENT
Es fan càrrec del manteniment de l’edifici així com el del pati, segons les necessitats que es requereixin. Formen part de la comissió monitors/es, ex monitors/es i pares, mares i familiars del GEP.

MATERIAL
Abasteix i controla el material fungible necessari per fer les diverses activitats del GEP.

WEB I XARXES SOCIALS
La seva tasca és el manteniment i actualització de la pàgina web, així com publicar continguts a les xarxes socials (instagram i twitter) i informacions via e-mail.

ECO
S’encarrega de vetllar per ser un esplai que actuï d’acord amb les necessitats i capacitats del planeta, reduint al mínim l’impacte ecològic i substituint tot allò que contamini per alternatives més sostenibles.

ZONA 16
La seva funció és representar el GEP a la zona, al Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC). Participa activament i ajuda a organitzar les reunions i activitats que es convoquen a la zona 16 del MCECC.

Comissions puntuals

​​ROMERIA MONTSERRAT
Es prepara l’activitat infantil i el berenar de la Romeria de Vilafranca a Montserrat.

NADAL
És la comissió encarregada d’organitzar i dinamitzar les diferents activitats que es duen a terme a l’esplai el dia de Nadal.

SANT RAIMON
Desenvolupen i organitzen les activitats infantils de les Festes de Sant Raimon. S’organitza conjuntament amb les altres entitats de lleure de Vilafranca.

ANIVERSARI
És la comissió encarregada de preparar, organitzar i coordinar les activitats de commemoració de l’aniversari del GEP.

SANT JORDI
Organitza el muntatge de la parada de roses del gep i s’encarreguen de tot el relacionat amb la diada.

APLEC DE SANT PAU
S’encarrega d’organitzar i coordinar l’activitat conjunta que es porta a terme a l’ermita de Sant Pau per l’Aplec.

FI DE CURS
Prepara, organitza i coordina les activitats conjuntes de l’últim dia de curs del GEP.

CARNAVAL
S’encarrega d’organitzar i coordinar l’activitat conjunta que es fa a l’esplai el dia de carnaval, informar i dinamitzar la tarda de carnaval.

D-FORMA’T
El D-forma’t és una iniciativa impulsada per les entitats: Grup d’Esplai Parroquial (GEP), Moviment Infantil de Vilafranca (MIV), l’AEiG Pere II i Santa Maria de Foix (Escoltes de Vilafranca), i AEiG La Canadenca.
Pretén ser un punt de trobada, participació i de cohesió, però també d’aprenentatge, conscienciació i sensibilització, a través de formacions (xerrades, tallers, taules de debat, etc.) que promoguin el creixement personal i social de les joves adolescents, a partir de temàtiques pròximes als seus interessos i inquietuds.
La comissió s’encarrega de preparar, organitzar i coordinar la jornada juntament amb les altres entitats de lleure de Vilafranca.