Arxiu GEP Vilafranca

L’Arxiu del GEP de Vilafranca (AGEPV) és on es preserva i es conserva tota la documentació que ha generat i ha rebut el GEP des de la seva fundació, el 1984.

Qui se’n encarrega de preservar i conservar l’autenticitat, la integritat, la fiabilitat i l’accessibilitat dels documents, tant en suport paper com en suport electrònic, és la Comissió Arxiu. Aquesta Comissió també és l’encarregada de proposar noves millores tant en l’àmbit administratiu com organitzatiu de l’entitat (ex: estandardització de processos administratius i de documentació).

  • La Comissió Arxiu, que s’encarrega de la bona la gestió documental de l’entitat, classifica i arxiva la documentació a partir de 4 eines de treball:
  • Quadre de Classificació
  • Eina de Gestió del Quadre de Classificació
  • Manual de Gestió Documental
    Base de dades de l’AGEPV

Fitxes d’inscripcions, dossiers de curs, dossiers de colònies i campaments d’estiu, milers d’activitats, cartells d’inscripcions i activitats, fotografies, regals… són alguns dels molts documents que podeu consultar a l’Arxiu del GEP.

També es disposa d’una petita biblioteca amb brasers, dossiers i revistes del món del lleure per poder consultar.

Si sou ex-monitors/es del GEP i voleu contribuir a fer créixer l’AGEPV, podeu contactar amb nosaltres a arxiu.gepvilafranca@gmail.com. També, si esteu interessats en consultar documentació de l’esplai o voleu conèixer què s’hi fa a l’arxiu, també ens ho podeu fer saber tot fent-nos un correu.