Blog

sortida conjunta 2023

25/03/2023
Aquest cap de setmana tot l’esplai hem marxat de sortida conjunta! Hem anat a Calafell i tots els infants, joves, monitors i monitores i conciliari(s) hem pogut gaudir d’un cap de setmana on el temps ha acompanyat molt. Hem realitzat activitats conjuntes tot l’esplai i diumnege al matí, com sempre, hem barrejat i canviat tots els monis de grups i ens hem pogut conèixer una mica més entre tots i totes!

TROCA JOVE 2023

11/03/2023
Aquest cap de setmana els grups de Joves I i Joves II vam assistir a la Troca Jove 2023 !🧡
Van ser dos dies plens d’activitats i xerrades molt interessants, i tot el cap de setmana va girar entorn els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per l’agenda 2030!

JORNADA DE MANTENIMENT!

04/03/2023

Dissabte passat, la comissió de manteniment de l’esplai va organitzar una jornada amb els pares i mares de l’esplai, juntament amb l’equip de monitors i monitores. 🙌🏻
Vam fer molta feina💪🏼: Es va arreglar la teulada i li vam donar una bona sessió de pintura al pati i als porticons de la façana. 🔨👷🏽‍♀️
A més a més, desde dissabte tenim un nou jardinet al magnífic pati del GEP!!! 🌻🌱🌷
I la jornada va acabar amb una paella de marisc suuuper bona!🥘

💛💙❤️

CARNAVAL 2023

23/02/2023
Aquest cap de setmana hem celebrat el carnaval! Els grups de Minis i Gepis van gaudir d’una tarda de rauxa i confeti a Can Trabal, mentre el grups de Petits i Mitjans han anat a la despertada del Rei Carnestoltes de Vilafranca i participaven de la rua amb tota la cort! Els grups més grans de l’esplai han competit en una cursa d’andròmines pel centre de la vila juntament amb els joves de les altres entitats de lleure de la vila!
Visca carnaval i visca el rei carnestoltes!

39è ANIVERSRI DEL GEP !

19/02/22
Aquest cap de setmana hem fet 39 anys!
Els infants i joves van ajudar al GEPI a sortir de la cova de Penyafort on havia quedat atrapat i els pares i mares van poder gaudir d’una visita al campanar i la basílica de Santa Maria i posteriorment d’un tast de caves de Juvé&Camps! Finalment ho vam celebrar plegats amb el tradicional concurs de pastissos!
Moltes gràcies a infants, joves, famílies, monis i tothom qui en formem part. Esperem que puguem continuar celebrant molts anys més!

 

SORTIDA CONJUNTA 2022

26/03/22
Aquest cap de setmana hem anat de SORTIDA CONJUNTA a la casa de colònies Artur Martorell a Calafell! 
Gaudir d’unes colònies amb tots els infants i joves de l’esplai és increïble!  Gràcies a tots i totes per fer possible aquesta sortida amb 225 persones! 
Visca el GEP Vilafranca!!!

38è ANIVERSRI DEL GEP !

19/02/22
Aquest cap de setmana hem fet 38 anys!
El dissabte va ser una jornada plena d’activitats pels infants i joves, que van poder ajudar a la comissió a pagar el super regal amb la ruleta.
Per altra banda, els pares i mares van poder gaudir d’una ruta modernista per la vila i posteriorment d’un tast de cerveses artesanals!
Moltes gràcies a infants, joves, famílies, monis i tothom qui en formem part. Esperem que puguem continuar celebrant molts anys més!

 

JORNADA DE SANT PAU !

29/01/22

El dissabte 29 de gener tots els grups de l’esplai vam poder gaudir de la fantàstica jornada a la famosa muntanya de Sant Pau, en l’entorn que tenim al costat de casa.