Bones família gepera! Dissabte passat 15 de febrer en vam fer 36; per molts anys a tots els que heu format o formeu part de l’esplai.
Els monitors i monitores del GEP estem súper emocionades per com va anar la tarda. A les cinc ens vam reunir tots els infants, joves i monis a Santa Maria per fer una foto de grup i explicar l’activitat conjunta. Al mateix temps la comissió de pim van dinamitzar un tast de vins a la sala Mossèn Vinyeta i una visita a l’església de Sant Francesc adreçada als pares i mares.
Al finalitzar l’activitat per la vila i aconseguir que els ratolinets arribéssin al formatge, al pati de Can Trabal ens vam trobar tots i totes per acabar la festa de la manera més dolça.
Doncs sí, el ja típic concurs de pastissos va acabar de fer la tarda més perfecta! Es van repartir els premis al pastís més bo, més original i més gepero, enhorabona als qui us vau embrutar a la cuina, estaven tots boníssims:)
El regal d’aniversari per a tots els infants de l’esplai va ser un got de plàstic reutilitzable; mica en mica anem ampliant la col·lecció de marxandatge del GEP.
Per acabar a les 20h vam anar tots plegats a l’eucaristia de l’aniversari del GEP.
Gràcies un cop més, i per molts anys educant en el lleure!