Feliç 2020 família gepera!

Els monitors i monitores de l’esplai estem molt contentes perquè vam acabar l’any fent un mercat solidari que va ser tot un èxit gràcies a vosaltres; els diners recaptats van donar-se a la Marató de TV3.

Engeguem l’any amb molta energia i us volem recordar que el dissabte 11 de gener és la gran Campanya de l’ampolla, un acte benèfic en el qual esteu convidats a participar. Els més grans de l’esplai (Grans, JovesI i JovesII) es distribuiran pels barris de la vila amb els seus respectius monitors i monitores per tal de recollir ampolles de cava buides. La resta d’infants podran participar acompanyats de familiars. Al llarg dels vinents dies donarem més detalls de com s’organitzarà la jornada.

(Ah, sigueu bons, que els Reis Mags d’Orient ho veuen tot) Salut, i bona entrada d’any!