Diversos establiments de la vila s’han sumat a la iniciativa patrocinant una magnífica panera

El Grup Esplai Parroquial (GEP) de Vilafranca, emmarcat en la celebració del Nadal de l’esplai, hem organitzat un mercat solidari per recaptar diners per la Marató de TV3 d’enguany. L’acte tindrà lloc el dissabte 21 de desembre de 16.30h a 19h a la plaça Jaume I i s’hi podran trobar diverses paradetes amb productes de segona mà, manualitats, tallers o berenar. També es podrà participar en el sorteig de tres magnífiques paneres amb productes i vals que diversos establiments de la vila  i l’equip de monitors han volgut aportar per patrocinar l’acte. 

El mercat solidari és una iniciativa per tal de reutilitzar els productes que ja no s’utilitzen, per donar-lis una segona vida. Tots els productes que es podran trobar al mercat seran aportacions de famílies de l’esplai i tothom qui vulgui col·laborar en l’acte. La recollida es farà els dimarts i divendres de 19h a 21h i el dissabte 14 a les 18.30h, després de l’activitat d’esplai. Aquests productes seran revisats per tal d’assegurar la seva qualitat i es separaran per categories: roba, complements, joguines, llibres, etc. 

Les manualitats i tallers seran destinades al públic més infantil, on podran realitzar postals, desitjos, maquillatge i altres sorpreses. El grup de Joves 2 de l’esplai, s’encarregarà de fer el berenar per tal de completar la tarda. A més, a l’escenari hi haurà una classe de zumba, màgia, nadales i acudits. 

Diversos establiments de la zona han volgut col·laborar en l’acte, fent diverses aportacions per tal de completar tres paneres que es sortejaran a la sala Mossèn Vinyeta, després de la tradicional pregària de Nadal, a les 19h. En aquestes paneres hi podreu trobar vi Vallformosa, cafè Novell, joies Lecegui i Maem i molts més regals.