Aquest any se celebrarà al local dels Falcons de Vilafranca a les 20h, tots familiars que vulgueu venir ho haureu de fer disfressats amb màscares

A l’esplai és tradició que quan arriba carnaval ho celebrem plegats. Aquells veterans ja ho coneixeran, però estem parlant del sopar de dijous gras. Com a novetat enguany se celebrarà al local dels Falcons, a prop de l’estació de tren a les 20h.

El preu del sopar és de 5€ per adults I 3€ per infants, podreu comprar el vostre tiquet a Can Trabal aquest dissabte i el dilluns, dimarts i dimecres de 17:00 a 18:00h, també a Can Trabal. Recordeu també que podreu participar en el ja tradicional concurs de truites; un bon moment per cuinar en família.

La temàtica de disfressa del sopar seran les màscares, així doncs ja teniu feina a rebuscar entre les disfresses, o qui sap, potser és l’ocasió perfecta per fer un taller de manualitats a casa.

Finalment, recordar-vos que haureu de dur de casa plats, coberts i gots per cadascú. Ho teniu molt fàcil si voleu passar un bon àpat divertit i molt ben acompanyats. Els monitors i monitores del GEP ens en morim de ganes, no us ho podeu perdre, el sopar de dijous gras s’ha de viure.