L’últim dissabte d’esplai el pati es va omplir de música, alegria i convivència. Un moment de compartir entre infants, joves, monitors i monitores, familiars i amics

Un any més al GEP vam celebrar el dia de Nadal, i per fer-ho possible ens vam reunir tots al pati de l’esplai, que estava ple de gom a gom. Mentre els pares i mares gaudien de cava i torrons, a l’escenari van aparèixer uns extraterrestres que s’havien perdut i no sabien què era el Nadal. Al llarg de la tarda tots els grups de l’esplai van representar dalt de l’escenari unes actuacions nadalenques magnífiques i d’allò més divertides.

 

A partir de dos quarts de sis de la tarda tots aquells i aquelles que van voler venir a gaudir de les grans actuacions que van representar tots els grups de l’esplai es van reunir al pati de l’esplai. Monitors i monitores van vendre tiquets per sortejar catorze paneres que s’havien fet amb les donacions de les famílies. Els beneficis del sorteig es destinaran als actes del 35è aniversari.

En acabar vam anar tots junts a la Sala Mossen Vinyeta per veure el vídeo de la pregària de Nadal, un vídeo fet per la comissió de fe, integrada per monitors i monitores i el conciliari Jordi Tres. Després de la pregària, es va realitzar el sorteig de les paneres i es va repartir el Braser per donar per acabada la tarda de Nadal i el primer trimestre.

Us esperem a tots el dia 12 de Gener a la Campanya de l’Ampolla!