Amb data 25 de juliol de 2018 el bisbat de Sant Feliu de Llobregat va fer públics els nomenaments per al nou curs 2018-2019, entre els quals el de vicari de les parròquies de Vilafranca. Així, el fins ara vicari Mn. Agustí Roig ha estat nomenat adscrit a la parròquia de Sant Vicenç dels Horts.

Des de l’equip de monitors i monitores del GEP Vilafranca agraïm de tot cor el treball, alegria i estima que ha dedicat a l’esplai durant tots aquests anys, des que va arribar com a seminarista l’any 2004 i va ser ordenat prevere a la basílica de Santa Maria el 2009, fins avui.

Perquè com ell ens va encomanar… “l’esplai s’ha de viure“!

Tanmateix, felicitar el nou vicari Mn. Jordi Tres,  fins ara vicari de Piera i les parròquies de l’entorn. Molta sort i molts encerts!

L’equip de monitors i monitores del GEP Vilafranca