Us recordem que el proper dijous 23 de novembre a les 6 de la tarda a la sala Mn. Vinyeta, hi ha la reunió de pares, mares i ex-monitors/es informativa de la macrotrobada que es celebrarà a Vilafranca durant el mes d’abril.

En aquesta reunió, a part d’explicar-vos com serà i s’organitzarà la trobada, us indicarem els pasos que heu de seguir per inscriure els vostres fills. En acabar esteu convidats a berenar!

Els infants de GEPIS, per motiu d’edat, no poden participar de la trobada, no obstant esteu tots convidats (pares, mares i fills/es a la presentació!

Recordem dues coses:

  • La reunió esta pensada perquè pugueu venir amb els vostres fills/es, ja que es presentarà una de les mascotes de la trobada
  • Aquesta és la presentació oficial de la Trobada i vindran els membres del Consell Directiu del MCECC!

A continuació us deixem els enllaços informatius i per apuntar-vos tan a la reunió com a la trobada.

Us esperem a tots dijous que ve, no hi falteu!!

Ah! I si no us ha quedat clar que és el VÈRTEX…

VÈRTEX és la gran trobada general del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés que se celebrarà els dies 14 i 15 d’abril de 2018 a Vilafranca del Penedès. No serà una trobada qualsevol sinó que serà un esdeveniment excepcional per tal de commemorar el 60è aniversari de l’inici de les activitats de lleure de les entitats que formen l’actual Moviment i el 5è aniversari de la primera assemblea del MCECC amb la nova dimensió catalana.

Serà una trobada única i multitudinària, amb la participació de més de 5.000 persones, comptant per primer cop també amb infants des de primer de primària com a participants, juntament amb els adolescents i joves i els seus monitors i monitores.

Sota l’eslògan de “L’Esplai Multiplica!”, Vèrtex vol ser un punt de trobada de les persones que comparteixen una mateixa manera d’entendre l’educació en el lleure a l’esplai. Una trobada per compartir experiències, transmetre valors, reflexionar plegats i posar en valor l’esplai com a eina de transformació social.