Us publiquem en primícia el Manual de Gestió Documental de l’Arxiu del GEP (AGEPV).

En el Manual de Gestió Documental hi trobareu una descripció exhaustiva de com el GEP vol aconseguir un bon funcionament de la gestió documental de l’esplai. No només s’hi especifica com és aquest model desenvolupat, sinó que també s’hi descriu què s’ha de fer perquè aquest pugui ser implantat de forma efectiva dins de l’equip de monitors i monitores de l’esplai.

Dins del manual també podreu conèixer, a part de les diverses eines ja presentades a la mateixa pàgina de l’Arxiu del GEP Vilafranca (Quadre de Classificació i l’Eina de Gestió del Quadre de Classificació), com s’estructura la Base de Dades que utilitzem per guardar els expedients del GEP i els documents específics de transferència, d’eliminació o de sol·licitud de documentació, uns documents que ens han de permetre una millor gestió del sistema. Aquest últim, el full de sol·licitud de documentació, esperem que pugui estar disponible molt aviat per a tots vosaltres, això significarà que podreu accedir a la documentació de l’entitat!

Esperem que us agradi! Hi ha molta feina al darrere!

Comissió Arxiu GEP Vilafranca