Benvolguts Pares, Mares, Nens, Nenes, Monitors, Monitores i Consiliari! Ja tenim aquí com 1 de maig la Trobada de PMNNMMC! Aquí teniu tota la informació.

 

QUAN? ON? HORA? QUÈ FAREM?

Ens trobarem el dilluns 1 de Maig a la l’Espiga, per marxar cap a la Muntanyeta (Moja), on farem activitats i dinarem tots junts!

Tenim dues opcions:

1. A les 10.30h a l’Espiga per anar caminant fins a la Muntanyeta. És una ruta aproximada d’una hora i mitja, per tant tots aquells que us animeu us recomanem que porteu:

  •  Calçat còmode i adequat per caminar.
  • Aigua per anar-se refrescant.
  • Roba adequada per fer la caminada.
  • Esmorzar per mig camí o per quan arribem.

És una ruta fàcil, per tant apte per totes les edats, des dels més petits i  petites fins als més grans; TOTS PODEM FER-LA!

2. A les 12h, directament a la Muntanyeta, tots aquells que vulguin arribar en cotxe. Calculem que els que anem en ruta ja haurem arribat per tant ens reunirem tots per començar una de les activitats preparades pels monitors/es.

 

PER DINAR. QUÈ PORTAR?

Cadascú s’ha de portar el seu dinar.  Des de la Comissió Pares i Mares del GEP ens encarregarem de portar pica-pica i begudes. Per tant vosaltres només heu de portar:

  • Dinar per tots els membres vostres.
  • Coberts.
  • Gots.

Després de dinar continuarem amb més jocs i sorpreses, però més calmats per poder fer una bona digestió i que no ens pesi la panxa!

 

INSCRIPIONS

Cal que feu un correu electrònic al GEP (gepvilafranca@gmail.com) informant de: nom de la família + els components (infants/joves i adults).

El preu d’aquesta sortida és de 2€ per infant i 4€ per adult!

Us animem a tots a participar, no us podeu perdre una de les grans sortides que fem tot l’esplai amb l’excusa de trobar-nos i de passar una bona estona plegats!

Un gran salutació i una forta abraçada!

 

La Comissió Pares, Mares i Monitors/es del GEP!