HOLA MITJANS I GRANS!!!

Preparats per l’última sortida del curs?? Que lástima… Doncs esperem que estigueu preparats per gaudir de la sortida més estiuenca del curs.

Guardeu-vos el cap de setmana del 28 i 29 de Maig perquè marxarem aquest cap de setmana a l’Alberg Santa Maria de Coma-ruga.

Prepareu les llibretes, perquè quedem tots juntets el dissabte 28 de maig a les 16.30 al pàrquing de l’Espiga, i ens tornarem a veure el diumenge 29 de maig a les 16.30 a l’Alberg Santa Maria de Comarruga.

Per entregar la butlleta ens la podeu donar el mateix dissabte o deixar-la a la bústia de Can Trabal. El dia màxim d’entrega de butlleta és 24 de Maig. Un cop passat el dia, el nen/a no podrà venir de sortida. Per qualsevol dubte o confirmació podeu posar-vos en contacte amb els monitors de mitjans o de grans.

Moltes Gràcies !
butlleta sortida mitjans i grans