SORTIDA CONJUNTA
L’equip de monitors/es us comuniquem que s’ha fet un canvi en el cap de setmana que es realitzarà la Sortida Conjunta. Finalment es marxarà els dies 5 i 6 de Març.
Hem hagut de fer aquest canvi per la realització del curs de monitors on molts dels nostres monitors/es hi participen i justament es realitza el cap de setmana que hi havia programada la Sortida Conjunta.
Tot i aquest canvi, el dia 12 de Març hi haurà esplai normal i serà l’últim dia d’esplai del 2n Trimestre, fins el dissabte 2 d’Abril que iniciarem el 3r Trimestre.
32è ANIVERSARI GEP
Enguany, per celebrar el 32è aniversari del GEP (27/02/2016 de 16.30h -19h), la Comissió de Pares i Mares ha organitzat dues fantàstiques activitats on VOSALTRES en sereu els protagonistes! Mentre que els vostres petits/es estan realitzant l’activitat… vosaltres podreu gaudir de les activitats següents:
Els Secrets de Can Trabal: voleu conèixer l’edifici on van els vostres fill/es? Coneixeu Can Trabal de cap a peus? Sales, detalls i indrets inimaginables? Us convidem a fer un petit viatge a finals del segle XIX. Us ho perdreu?
Tast de vins: tot i ser del Penedès, terra de castells i de bons vins, sempre tenim coses noves per conèixer. Gustos, olors, sentiments… és el que podreu sentir en el nostre fantàstic tast d’aniversari.
El preu simbòlic del pack de les dues activitats és de 3€ per persona.
Des de la Comissió de PiM us agrairíem que tots aquells que estigueu interessats en participar us apunteu tot informant als monitors/es del grup del vostre fill/a, o contactant directament amb la Comissió. Teniu per apuntar-vos com a màxim fins el dia 24 de febrer. Teniu temps de sobres, no us adormiu perquè… us en penedireu!
 
Horari del dia de l’Aniversari:
– 16.30h a 19h –  Activitat Pares i Mares i dels Infants  (a part).
– 19h a 20h – Concurs de Pastissos! Participeu portant un pastis d’alló més original i bo!
– 20h – Missa d’Aniversari.
El dia finalitzarà a les 20.45h a la porta de Santa Maria.