SANT RAIMON.

Aquest dissabte no hi haurà esplai, ja que els monitors i monitores estarem organitzant junt amb el Miv i el Cau les activitats infantils de les festes de Sant Raimon, obertes a tota la vila. Per tant, us convidem a participar-hi! A les 17h començaran a la Plaça Jaume 1, amb un posterior berenar.

INSCRIPCIONS.

Hem obert un nou període d’inscripcions per aquest segon trimestre, us penjem la butlleta, el dia màxim d’entrega és AQUEST DIUMENGE 24 a la bústia de Can Trabal. Recordeu que també cal dur una fotografia mida de carnet, una fotocòpia del carnet del Servei Català de Salut i una fotocòpia de la cartilla de vacunes en el cas que no s’hagi vingut a les activitats de l’estiu.

Descarregar fitxa d’inscripció 2015/16

SOPAR DE DIJOUS GRAS

Ja s’acosta una de les millors vetllades de l’any que apleguen nens i nenes, monitors i monitores, pares i mares…i conciliari! Així doncs, reserveu-vos el dijous 4 de Febrer per venir a la Sala Mossèn Vinyeta a gaudir del Sopar de Dijous Gras. I per tots aquells que us ho esteu preguntant… SIIIII! Hi haurà concurs de truites! I també! Hi haurà xou assegurat;)

El preu del sopar seran 5€ pels adults i 3€ pels infants. Els tiquets es vendran el dissabte 30 de Gener.

Aviat tindreu més notícies!