Benvolguts pares i mares, monitors i monitores, infants i joves, i consiliari! S’acosta la festa del dia 1 de maig i enguany continuarem fent la trobada de Pares-Mares-Monitors-Monitores-Infants-Joves-Consiliari a Penyafort!

Vol ser una gran trobada en família per tots els qui formem l’esplai.

Ens trobarem l’1 de maig a les 10h a l’Espiga i marxarem cap a Penyafort en vehicles particulars. A les 11h realitzarem una senzilla excursió per totes les edats (porteu calçat adequat per la muntanya! Gorra, crema solar i cantimplora), dinarem tots junts a la casa de colònies i tornarem a Vilafranca sobre les 17’30h.

Us podeu inscriure el dissabte dia 25 a Can Trabal (alguns de la comissió estarem fent inscripcions), o també trucant o enviant un whatsapp al telèfon 686.604.052 fins dilluns 27. El preu del dinar és de 8 euros adult i 5 euros infant: ES PAGARÀ EL MATEIX DIA 1 de MAIG. IMPORTANT

L’anada i tornada es fa amb transport particular

I RECORDEU! És una trobada familiar per gaudir un dia junts; és apta per a totes les edats, tant per petits, joves o adults!

Els pares i mares són els responsables dels seus fills.

Comissió de pares i mares del GEP!