El proper dissabte 28 de febrer celebrarem el 31è aniversari del GEP, és un dia molt especial per a tots els qui formem el nostre esplai i per això, volem que tots us hi sentiu convidats, grans i petits, per això us fem arribar aquestes informacions que us poden interessar…

– El dia 28 de febrer l’esplai té un horari especial: comença a les 17h i acaba a les 21h. Durant la tarda els infants i joves faran les seves activitats, se’ls donarà el record i berenar, i a les 20h tots junts anirem a la Basílica de Santa Maria a celebrar l’Eucaristia de l’aniversari. Tot plegat acabarà a les 21h.

– La comissió de pares i mares també ha preparat una activitat per a tots els pares i mares que vulgueu, és la “Descobreix el Campanar de Santa Maria”. Serà el mateix 28 a les 17h davant la Sala Mn. Vinyeta.,

– Seguidament, i després de l’activitat, a les 18:30 es realitzarà el “Concurs de pastissos del 31è”. Tothom que vulgui participar només ha de fer un súper pastis. Des de l’organització es demana que tots aquells que participeu ens porteu el pastís a les 17h a Can Trabal. El jurat dirà quin pastis/pastissos són els millors!

 

A més també us informem que després de l’éxit del Musical “Gèping. L’aventura de l’esplai”, una obra de teatre musical realitzada per monitors i monitores del GEP en motiu del 30è aniversari, hem decidit fer una última actuació. Serà el proper diumenge 8 de març de 2015 a les 18h al Teatre Municipal de Cal Bolet. Podeu aconseguir entrades a la Merceria Puig (Plaça Constitució), a la web de l’esplai o el mateix dia a Cal Bolet una hora abans de l’obra. No deixeu perdre l’oportunitat de viure aquest espectacular musical sobre el nostre esplai.

 

Finalment, us volem recordar que el proper cap de setmana 21 i 22 de març farem la Sortida Conjunta de tot el nostre esplai a la Casa de Colònies Penyafort. Reserveu-vos aquesta data!

 

Moltes informacions per poder gaudir de l’esplai en família. Esteu tots convidats a participar-hi. Si hi ha més informacions les podreu trobar a www.gepvilafranca.cat o directament preguntant als monitors o monitores.

L’equip de monitors i monitores del GEP.