Benvolguts pares i mares,

Aquest dissabte 22 de Novembre hi ha la primera reunió de la comissió de pares, mares i també de manteniment.

A continuació us expliquem en que consisteixen les comissions per aquells pares i mares nous a l’esplai:

– Pares i mares: és l’encarregada de muntar les activitats envers els pares i mares dels nens de l’esplai. Enguany són el sopar de dijous gras, sortida/diada de pares, mares, monitors, monitores, nens, nenes i consiliari. I totes aquelles activitats que ens ofereixi aquesta comissió. Està formada per pares i un monitor de cada grup.
– Manteniment: és l’encarregada de trobar-se un cop per trimestre per arreglar i posar a punt els diferents desperfectes que hi ha a l’edifici de Can trabal. Està formada per un monitor de cada grup i al finalitzar la tasca es farà un dinar de germanor.
Per tant, tots aquelles persones que estigueu interessades en formar-hi part us reunireu el dissabte en l’horari d’esplai.

Recordeu que està oberta a tothom.

És important la vostra participació perquè és un punt de trobada de tots els pares i mares que porteu els vostres fills/es al GEP.

Us animem a participar-hi!