Benvolguts pares i mares,

Recordar-vos que la Campanya de l’Ampolla tindrà lloc el dissabte dia 11 de gener. Els grups de Grans, Joves-I i Joves-II són convocats a les 15h. de la tarda al Parc Sant Julià (Avinguda Catalunya). La tasca dels nois/es del GEP acaba sobre les 19h, amb berenar a FECA.

 Els grups de Gepis, Petits i Mitjans del GEP el dia 11 de gener NO tindran GEP.

Si voleu col·laborar amb la Comissió de Pares i Mares, els voluntaris cal que us poseu en contacte amb Joan Mateu (686.908.390) o algun dels membres de la comissió i ells, ja faran la llista. Animeu-vos!

Per altra banda, el dissabte 18 de Gener NO hi ha esplai ja que són les Festes de Sant Raimon i els monitors estarem participant amb les diverses activitats que es duran a terme per tots els infants. Esteu tots convidats a assistir-hi i passar una bona estona!