Festa de Nadal

Serà el proper dissabte dia 21 de desembre.

– Aquest darrer dia del curs serà el “dia de la pasta i de l’oli”, una iniciativa del GEP per a Càritas de Vilafranca, la qual consisteix en que tots els infants i monitors portin un (o els que siguin) paquets de pasta o ampolles d’oli per Càritas. Aquesta és una de les col·laboracions que enguany estem fent amb aquesta entitat.

– Aquest dia el GEP començarà a les 16:30h. Cada grup farà les activitats previstes en aquest últim dia del trimestre.

A les 17:30h., us convidem a venir a Can Trabal a veure el festival “Oh Feliç Nadal”, obert a pares/mares/familiars.

A les 18:30h., tots els grups ens reunirem a la Sala Mn. Vinyeta per fer tots junts la nostra

PREGÀRIA DE NADAL.

Us convidem a tots els pares/mares i familiars a participar també d’aquesta pregària. Aquest dissabte acabarem més tard l’horari habitual, sobre les 19:00h. Mirem de no tenir pressa, per poder també així desitjar-nos tots plegats un Bon Nadal. Podeu veure el tràiler de la pregària a www.gepvilafranca.cat.

Borsa de material

– A la reunió de pares i mares d’inici de curs vam parlar-vos-en: hem iniciat una borsa de material a l’esplai. Una iniciativa que pretén fer una borsa d’intercanvi de material divers i equipaments utilitzats a l’esplai: sacs de dormir, aïllants, motxilles, cantimplores, capelines… Si teniu alguna d’aquestes coses i ja no les utilitzeu, podeu deixar-les a la borsa de material, així, si alguna família en té necessitat i no pot permetre’s el luxe de comprar-ho, pot acudir a aquesta borsa d’intercanvi. Per qualsevol cosa podeu posar-vos en contacte amb la Marina Farré (667.947.001).

Campanya de l’Ampolla i represa del curs

– Un any més, els Joves Cristians de Vilafranca estem ja preparant aquesta campanya solidària.

– Els grups de Gepis, Petits i Mitjans del GEP el dia 11 de gener NO tindran GEP.

– La Campanya de l’Ampolla tindrà lloc el dissabte dia 11 de gener. Els grups de Grans, Joves-I i Joves-II són convocats a les 15h. de la tarda al Parc Sant Julià (Avinguda Catalunya). La tasca dels nois/es del GEP acaba sobre les 19h, amb berenar a FECA.

– Durant les festes de Nadal, es demana la col·laboració voluntària en l’enganxada de cartells per la vila a tots els grups de l’esplai. Especialment els infants del grup de MITJANS (que no participaran en la campanya), però també tots els que puguin, són convocats per fer aquest servei el dilluns 23 a les 17’00 de la tarda, fins les 19h. El punt de trobada serà la Sala Mn. Vinyeta (al costat de la porta lateral de Santa Maria).

– La Comissió de Pares i Mares, que també participa en la campanya, demana la col·laboració de tots aquells pares/mares i familiars que també pugueu venir a recollir ampolles. Aquí cal la participació de tothom. Els voluntaris cal que us poseu en contacte amb Joan Mateu (686.908.390) o algun dels membres de la comissió i ells, ja faran la llista. Animeu-vos!

I encara que un pèl d’hora…

BON NADAL A TOTS! I feliç inici del 2014!