Benvolguts i benvolgudes pares i mares del G.E.P!

Com molts de vosaltres ja sabeu, el segon trimestre es realitza la sortida conjunta, on participen tots els grups de l’esplai. Serà el proper cap de setmana  16 i 17de març

On anirem ? A PENYAFOOORT !!!

Com que aquesta vegada serem molts, us demanem que ens feu arribar la butlleta abans del dia 11 de març, (ja sigui donant-nos-la directament a nosaltres, o deixant-la a la bústia de Can Trabal). Recordem que totes aquells nens/es que no hagin entregat la butlleta abans d’aquest dia no podran venir a la sortida! Us recordem també, (tot i que ja ho heu de saber de sobres) que…

– Cal portar:  llençol de sota, sac de dormir, llanterna amb piles, muda de recanvi (sobretot grup de petits i mitjans) , necesser, calçat còmode, roba d’abric…

El desplaçament es farà amb autocar i marxarem des de la Fundació l’Espiga (prop de l’encreuament dels carrers Eugeni d’Ors i Carretera de Tarragona) a les 16’30h de dissabte, i ens haureu de venir a buscar al mateix lloc, entre les 17-17’15h (més o menys) de diumenge.

Per qualsevol dubte pregunteu als monit@rs del vostre grup.

Us hi esperem amb moltes ganes !!!

L’equip de monitors i monitores

Aquí teniu la butlleta!  conjunta 2013