Benvolguts pares i mares del GEP,

S’acosta un trimestre una mica mogut pel què fa a les diverses activitats que tenim programades. És per això que us fem arribar aquest full, informant-vos de tot el què farem al llarg d’aquest segon trimestre d’esplai:

DISSABTE 12 de gener: CAMPANYA DE L’AMPOLLA 2013

DISSABTE 19 de gener: FESTES de SANT RAIMON

Juntament amb els altres centres d’educació en el lleure de Vilafranca celebrem les Festes de Sant Raimon, horari normal d’esplai.

DISSABTE 28 de gener: FESTA DE LA MARE DE DÉU DE L’ALEGRIA

És una trobada de tots els centres d’esplai del MCEC que pertanyen al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat. En aquesta trobada es convida a tots els qui d’una manera o altra formen part de l’esplai: nens, nenes, monitors, monitores, pares i mares. Si ho recordeu, l’any passat va ser a Gavà (i va ploure!).

Aquest any serà al poble de Sant Esteve Sesrovires. Marxarem de Vilafranca a les 10h a l’Espiga, sobre les 11h arribarem a Sant Esteve, allà, juntament amb altres esplais, farem una activitat pel poble, ens trobarem a dinar, a la tarda hi haurà un espectacle d’animació infantil i després celebrarem l’Eucaristia a la parròquia de Sant Esteve, tornarem a casa a les 18h.

Teniu temps d’inscriure-us fins al dijous 24, per demanar les places de l’autobús. Animeu-vos!

Cal portar-se el dinar i l’esmorzar, costa 6 euros per persona.

Si veniu pares i fills, cal només que us inscriviu; si només vénen els infants o joves cal que porteu emplenada l’autorització signada.

2n TRIMESTRE COMPLICAT

DISSABTE 2 de febrer: ESPLAI NORMAL

DIJOUS 7 de febrer: SOPAR DE DIJOUS GRAS (organitzat per la Comissió de pares i mares –  a les 20’30 a la Sala Mn Vinyeta)

DISSABTE 9 de febrer: Participarem al CARNAVAL dels petits organitzat juntament amb l’Agrupament Escolta i el MIV. Aquest dia l’esplai comença a les 16’30h, com és habitual, i acaba a les 19h.

DISSABTE 16 de febrer: ESPLAI NORMAL

DISSABTE 23 de febrer: ANIVERSARI DEL GEP

El GEP celebrarà el 29è aniversari i al llarg de la tarda farem diverses activitats de celebració. L’Esplai aquest dia començarà a les 17h, a les 19h berenarem juntament amb els pares i mares que vulguin acompanyar-nos, a les 20h participarem a l’Eucaristia d’aniversari a Santa Maria i l’esplai acabarà a les 21h.

DISSABTE 2 de març: ESPLAI NORMAL

DISSABTE 9 de març: ESPLAI NORMAL

DISSABTE 16 i DIUMENGE 17 de març: SORTIDA CONJUNTA

Tot el centre marxarem de sortida de cap de setmana a una casa de colònies: reserveu-vos aquest dia! És l’últim dia d’esplai del trimestre.