Benvoluts
pares i mares del GEP,

Us comuniquem que s’ha obert la convocatòria de beques per a activitats d’estiu que ofereix el MCECC (Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans), al qual pertanyem. Per tant, si esteu interessats en rebre aquesta ajuda, i podeu fer-ho, tant per a campaments com per a colònies, ens podeu lliurar la documentació necessaria abans del proper dissabte 2 de juny, a la Montse Andrade (658.614.130) o l’Agustí Roig (650.094.593), o per qualsevol dubte o aclariment.

***************************************************************************************************************************

Informació sobre les beques d’estiu del MCECC

Podeu trobar el Full de Sol·licitud, les Bases Reguladores, i tota la documentació de les Beques, la podeu trobar al web www.peretarres.org/mcec, concretament a l’apartat Ajuts Econòmics > Beques.

A les Bases Reguladores de les Beques d’Estiu s’hi exposen els criteris per concedir les beques, la documentació que cal adjuntar i els aspectes més rellevants sobre el funcionament de la convocatòria.

Per fer la sol·licitud cal que ens feu arribar l’imprès i la documentació corresponent de cada infant abans del dia 2 de Juny de 2012, així nosaltres ho podrem presentar abans del darrer dia de la convocatòria.

Caldrà que ens feu arribar la documentació necessària i nosaltres, com a centre d’esplai, ja farem arribar el Full de Sol·licitud. Si ho voleu, podeu enviar-ho escanejat per correu electrònic: gepvilafranca@gmail.com).

El resultat de les beques concedides es comunicarà a mitjans de juny. El pagament de les Beques estarà condicionat a la disposició de Tresoreria del Moviment: les
Beques que atorga el MCECC estan finançades per donatius particulars i administracions públiques. No es podrà fer front al pagament d’aquestes fins que des del MCECC s’hagin percebut els fons econòmics que les financen.

Us recordem que és important sol·licitar les beques només com a darrer recurs, per garantir d’aquesta forma que els ajuts arribin als qui realment més ho necessiten. En el cas que l’infant rebi la beca d’un altre organisme us preguem que renuncieu a la beca del Moviment per tal de poder ajudar a un altre infant.