Hola geperus !! Què farem aquest trimestre ??

DISSABTE 28 de gener: FESTA DE LA MARE DE DÉU DE L’ALEGRIA

És una trobada de tots els centres d’esplai del MCEC que pertanyen al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat. En aquesta trobada es convida a tots els qui d’una manera o altra formen part de l’esplai: nens, nenes, monitors, monitores, pares i mares. Si ho recordeu, l’any passat va ser aquí a Vilafranca.

Aquest any serà a la ciutat de Gavà. Marxarem de Vilafranca a les 10h a l’Espiga, a les 11h arribarem al Santuari de la Mare de Déu de Bruguers, allà, juntament amb altres esplais, farem una activitat i baixarem a Gavà a dinar, a la tarda hi haurà un espectacle d’animació infantil i després celebrarem l’Eucaristia a la parròquia de Sant Pere, tornarem a casa a les 18h.

Teniu temps d’inscriure-us fins al dijous 26, per demanar les places de l’autobús. Animeu-vos! (deixar la butlleta a la bústia de l’esplai )

DISSABTE 4 de febrer: APLEC DE SANT PAU

Ja és una tradició fer una trobada de tot l’esplai a l’ermita de St Pau entorn la festa de la Conversió de St Pau. Enguany serà el 4 de febrer.

Ens trobarem a la Plaça de la Verema dissabte a les 10’30h i anirem cap a Sant Pau caminant. Allà farem una sèrie d’activitats i dinarem. Després de dinar baixarem novament a Vilafranca i acabarem a l’hora habitual d’esplai, a les 18’30h.

Cal portar-se l’esmorzar, el dinar i roba d’abric (qui sap el fred que farà a St Pau!)

DISSABTE 11 de febrer: ESPLAI NORMAL (preparació de CARNAVAL)

DISSABTE 18 de febrer: Participarem al CARNAVAL dels petits organitzat juntament amb l’Agrupament Escolta i el MIV. Aquest dia l’esplai comença a les 16h i acaba com és habitual

DISSABTE 25 de febrer: ANIVERSARI DEL GEP

El GEP celebrarà el 28è aniversari i al llarg de la tarda farem diverses activitats de celebració. L’Esplai aquest dia començarà a les 17h, a les 19h berenarem juntament amb els pares i mares que vulguin acompanyar-nos, a les 20h participarem a l’Eucaristia d’aniversari a Santa Maria i l’esplai acabarà a les 21h.

DISSABTE 3 de març: ESPLAI NORMAL

DISSABTE 10 de març: ESPLAI NORMAL

DISSABTE 17 de març: NO HI HA ESPLAI (els monitors i monitores participarem a la JORESCO, jornada de formació). TOTS els que puguem al matí, i si no a la tarda marxem cap a on es faci la trobada.

DISSABTE 24 i DIUMENGE 25 de març: SORTIDA CONJUNTA

Tot el centre marxarem de sortida de cap de setmana a una casa de colònies: reserveu-vos aquest dia! És l’últim dia d’esplai del trimestre.

Cal portar-se el dinar i l’esmorzar, costa 6 euros per persona !

P.D ; penjarem les butlletes el més aviat possible !! 😉 merci