Degut a l’èxit que estan tenint les xarxes socials, el GEP ha pensat en elles com a mitjà per donar a saber de les actualitzacions que la web vagi realitzant.

Així, no s’haurà d’entrar cada X dies a veure si hi ha canvis a la web, doncs desde el Facebook mateix ho podrem saber.

Si voleu estar a la moda, i voleu linkar la vostre compte de Facebook amb la plana del GEP. Simplement heu de fer click a M’agrada / Me gusta en el següent link: http://www.facebook.com/pages/GEP-Vilafranca/146168878776687

I pensareu… Aleshores els monitors del GEP podràn tenir accés al nostre perfil desde la pàgina del Facebook? La resposta es no. Doncs si feu click al botó m’agrada no ens estareu autoritzant a accedir al vostre perfil i per tant la vostre privacitat seguirà estan segura.

Vinga va!!!  Desde la comissió web i desde el GEP en general us convidem a unir-vos. D’aquesta manera sempre estareu al dia de totes les novetats!!