JOVES CRISTIANS DE VILAFRANCA i les parròquies de l’Arxiprestat volem agrair a totes les entitats, empreses i col·lectius que han col·laborat amb nosaltres per fer possible la CAMPANYA DE L’AMPOLLA 2011 que va tenir lloc el passat dissabte dia 15 de gener.

– FECA

– LABORE

– Vidrios Daniel Rosas

– Contenidors Penedès

– Contenidors Miquel Requena

– Ajuntament de Vilafranca

– Ajuntaments de la comarca

– Suriol Tort, construccions

– Caixa Penedès

– Impremta Voisin-Mateu

– Rètols Pellissa Ràfols

– Elèctrica Güell

– Pastisseria la Granja, PEDIAL

– Heliexport

– Generalitat de Catalunya (Joventut i Acció Ciutadana)

– Els mitjans de comunicació per la publicitat i difusió

– Deixalleries

– Col·lectius que van participar en la recollida, juntament amb nosaltres: Associació Creixent, Col·legi Sant Josep, Col·legi Sant Ramon, Xicots de Vilafranca, Mans Unides, Càritas, la Moixiganga de Vilafranca, Associació Pro-Disminuïts del Penedès, Colla Jove Xiquets de Vilafranca.

– Empreses i particulars que ens van deixar les furgonetes (Alsina Sardà, Lluís Ràfols, Serralleria Carbó, Jordi Plans, Jardineria Juvé, Torres Prunera, Xavier Pujadas, Joan Blanch, Rètols Pellissa Ràfols, El 3devuit, Suriol Tort construccions, Pedial, lacanalla) i els seus conductors.

– Joves dels col·lectius de les Parròquies de Vilafranca (AeiG Pere II i Sta. Maria de Foix, GEP, confirmació, iniciació, JARC, missa jove) i de les 21 parròquies i pobles de la comarca

– A tots els voluntaris i a tots els ciutadans que van guardar i aportar les ampolles buides de cava, la majoria d’elles sense etiquetes autoadhesives.

– A la comissió organitzadora de la Campanya 2011, és a dir, la Montse, el Carles, el Pau, el David, la Marta, el Ricard, el J. Anton, el Pol, el Francesc, el Marc, l’Agustí, el Joanjo i al Lluís, que tot i no ser-hi, també ens ha ajudat.

A tots… MOLTES GRÀCIES!