Descobreix-ho aquest proper dissabte a Can Trabal!

El grup de Joves II ha preparat coincidint amb la festivitat de Tots Sants un “Túnel del terror” per bona part de l’edifici de Can Trabal pel que podrà aventurar-se tothom qui vulgui i s’hi atreveixi.

Els horaris de pas seran els següents:

– de 16:30 a 17:30: públic general

– de 17:30 a 18:00: grups del GEP

– a partir de les 18:00: famílies del GEP

Coincidint amb aquesta activitat es recolliran donacions per als projectes de la Fundació Amics de Joan Petit – Nens amb càncer (http://www.joanpetit.net/) amb qui el grup de Joves 2 pretén col·laborar al llarg del curs.

Igualment, com cada any, a partir de les 18h totes les famílies del GEP podran passar al patí de Can Trabal per tal de degustar plegats unes fabuloses castanyes i cel·lebrar així la festa de la Castanyada.

Us esperem a tots i totes