Hem acabat d’enllestir una nova sala de Can Trabal, al tercer pis, totalment renovada. S’han tirat a terra algunes parets i s’ha arreglat per a usar-se com una altra sala per l’esplai o per altres activitats.

Amb aquesta sala, volem remarcar la importància que ha tingut el Joan Bargans per la nostra Casa de Can Trabal, per l’esplai i per les parròquies. Aquesta casa que ara trepitgem és com és gràcies a ell, que des de fa molts i molts anys, ha treballat incansablement amb les diverses comissions de manteniment per fer que aquest edifici tan nostre sigui cada dia una mica millor. Són moltes les generacions de monitors i monitores que sempre, des del seu inici a l’esplai fins al final, han conegut el Joan entorn Can Trabal, aquell que sempre està a punt per ajudar en qualsevol cosa que faci falta.

És per això que vam fer aquest senzill homenatge en aquesta sala que vam estrenar l’1 de juliol de 2010, una sala feta amb el seu esforç però amb l’ajuda de moltes altres persones a les quals també estem molt agraïts. Des de l’Equip Directiu del GEP, amb la conformitat de les parròquies, hem decidit que aquesta sala que ara inaugurem a partir d’avui sigui anomenada la Sala JOAN BARGANS. Per tot el que el Joan ha fet per aquesta casa, ara un trosset d’ella porta el seu nom.

Entenem que això no és un comiat, sinó un senzill agraïment per la tasca de tants i tants anys. Tan de bo que amb el temps vagin sorgint més persones com ell que generosament, ofereixen el seu temps sense esperar res a canvi, només la satisfacció de fer la feina ben feta.

Moltes i moltes gràcies Joan!