Salutacions,

Fent click aquí podeu descarregar-vos la butlleta d’autorització per a la sortida de 3r trimestre que el grup de Joves 1 realitzarem el proper 5 i 6 de juny al terreny d’acampada del Bosc de Can Torrents al municipi de Gelida.

Els joves estan convocats a l’esplai el dissabte a l’hora habitual. Des d’allà ens desplaçarem fins a Gelida en tren. Allà acamparem i realizarem les diferents activitats perparades. La tornada serà eldiumenge a les 17:15 a l’estació de RENFE de Vilafranca.

Els joves han de dur una muda, llanterna, sac de dormir, aïllant, plat, got, coberts, tovalló i  estris d’higiene personal.

Podeu portar-nos la butlleta signada el mateix dissabte però us demanem que ens comuniqueu la vostra assistència abans de divendres o bé telefònicament (Fèlix: 625 06 96 45) o bé mitjançantun e-mail a joves1.gep@gmail.com

Fins dissabte!