Una vuitantena de persones van omplir el passat dijous dia 11 la sala Mn. Vinyeta per cel·lebrar l’inici del Carnaval amb el tradicional Sopar de Dijous Gras.
Una renovada Comissió de pares i mares van ser els encarregats d’organitzar el sopar que aquest any va comptar per primer cop amb un bon grapat de nens i nenes de l’esplai. Potser la possibilitat de que els més petits es poguessin afegir a la festa va motivar a moltes més famílies a participar-hi! .
Animem a tots els pares i mares a estar atents a les activitats que la Comissió té preparades per la resta del curs i esperem que siguin tot un èxit com ho ha estat aquest multitudinari Sopar de Dijous Gras!

Una vuitantena de persones van omplir el passat dijous dia 11 la sala Mn. Vinyeta per cel·lebrar l’inici del Carnaval amb el tradicional Sopar de Dijous Gras.
Una renovada Comissió de pares i mares van ser els encarregats d’organitzar el sopar que aquest any va comptar per primer cop amb un bon grapat de nens i nenes de l’esplai. Potser la possibilitat de que els més petits es poguessin afegir a la festa va motivar a moltes més famílies a participar-hi! .
Animem a tots els pares i mares a estar atents a les activitats que la Comissió té preparades per la resta del curs i esperem que siguin tot un èxit com ho ha estat aquest multitudinari Sopar de Dijous Gras!