Com que l’estiu s’acosta i cada dia fa més bon temps, el grup de Joves I ha decidit desplaçar aquest proper cap de setmana la seva activitat als voltants de Moja per tal de gaudir d’aquest bon clima envoltats de natura.

Per tal d’arribar fins a Moja utilitzarem el vehicle rodant més ecologic que existeix, la bicicleta! Un cop a lloc i després d’unes activitats variades i un bon dinar farem un bateig d’escalada a càrrec d’un monitor especialitzat. Una bona activitat per posar-nos en forma de cara als campaments que ja s’apropen.

Trobareu totes les indicacions sobre la sortida a la butlleta que podeu descarregar prement aquí (butlleta-joves1.pdf) i que heu de dur signada el mateix dissabte.


tintin-pista-small

Com que l’estiu s’acosta i cada dia fa més bon temps, el grup de Joves I ha decidit desplaçar aquest proper cap de setmana la seva activitat als voltants de Moja per tal de gaudir d’aquest bon clima envoltats de natura.

Per tal d’arribar fins a Moja utilitzarem el vehicle rodant més ecologic que existeix, la bicicleta! Un cop a lloc i després d’unes activitats variades i un bon dinar farem un bateig d’escalada a càrrec d’un monitor especialitzat. Una bona activitat per posar-nos en forma de cara als campaments que ja s’apropen.

Trobareu totes les indicacions sobre la sortida a la butlleta que podeu descarregar prement aquí (butlleta-joves1.pdf) i que heu de dur signada el mateix dissabte.


tintin-pista-small

Com que l’estiu s’acosta i cada dia fa més bon temps, el grup de Joves I ha decidit desplaçar aquest proper cap de setmana la seva activitat als voltants de Moja per tal de gaudir d’aquest bon clima envoltats de natura.

Per tal d’arribar fins a Moja utilitzarem el vehicle rodant més ecologic que existeix, la bicicleta! Un cop a lloc i després d’unes activitats variades i un bon dinar farem un bateig d’escalada a càrrec d’un monitor especialitzat. Una bona activitat per posar-nos en forma de cara als campaments que ja s’apropen.

Trobareu totes les indicacions sobre la sortida a la butlleta que podeu descarregar prement aquí (butlleta-joves1.pdf) i que heu de dur signada el mateix dissabte.


tintin-pista-small

Com que l’estiu s’acosta i cada dia fa més bon temps, el grup de Joves I ha decidit desplaçar aquest proper cap de setmana la seva activitat als voltants de Moja per tal de gaudir d’aquest bon clima envoltats de natura.

Per tal d’arribar fins a Moja utilitzarem el vehicle rodant més ecologic que existeix, la bicicleta! Un cop a lloc i després d’unes activitats variades i un bon dinar farem un bateig d’escalada a càrrec d’un monitor especialitzat. Una bona activitat per posar-nos en forma de cara als campaments que ja s’apropen.

Trobareu totes les indicacions sobre la sortida a la butlleta que podeu descarregar prement aquí (butlleta-joves1.pdf) i que heu de dur signada el mateix dissabte.


tintin-pista-small