La comissió de pares i mares del GEP comunica que degut a la poca afluència prevista per a la sortida del proper cap de setmana, aquesta sortida QUEDA SUSPESA.

En lloc d’això es farà una excursió a la muntanya només el diumenge,  la sortida es farà a les 10:00 del matí de l’Espiga i cada familia haurà de dur cotxe i el dinar. El mateix diumenge es farà la devolució dels diners abonats a les families que s’havien inscrit.

Lamentant aquesta notícia, ens veiem diumenge! (i dissabte a l’esplai, es clar!)

La comissió de pares i mares del GEP comunica que degut a la poca afluència prevista per a la sortida del proper cap de setmana, aquesta sortida QUEDA SUSPESA.

En lloc d’això es farà una excursió a la muntanya només el diumenge,  la sortida es farà a les 10:00 del matí de l’Espiga i cada familia haurà de dur cotxe i el dinar. El mateix diumenge es farà la devolució dels diners abonats a les families que s’havien inscrit.

Lamentant aquesta notícia, ens veiem diumenge! (i dissabte a l’esplai, es clar!)

La comissió de pares i mares del GEP comunica que degut a la poca afluència prevista per a la sortida del proper cap de setmana, aquesta sortida QUEDA SUSPESA.

En lloc d’això es farà una excursió a la muntanya només el diumenge,  la sortida es farà a les 10:00 del matí de l’Espiga i cada familia haurà de dur cotxe i el dinar. El mateix diumenge es farà la devolució dels diners abonats a les families que s’havien inscrit.

Lamentant aquesta notícia, ens veiem diumenge! (i dissabte a l’esplai, es clar!)