Els llibres tenen una vida molt llarga, però molt sovint un cop hem acabat de llegir-los els deixem arraconats en una estanteria on s’omplen de pols i ningú se’ls torna a mirar en molt de temps. Per evitar-ho podem fer una cosa molt simple, canviar els llibres que ja hem llegit per altres que encara no coneixem amb altres persones que es trobin en la mateixa situació.

Pensant en això el GEP (Grup d’Esplai Parroquial) de Vilafranca habilitarà en la seva paradeta del mercat de llibres i roses de la diada de St. Jordi un espai on dur a terme aquest intercanvi. Quan un persona es presenti a la paradeta amb un llibre per intercanviar, se li donarà un resguard a canvi del seu llibre que passarà a exposar-se a la paradeta, aquesta persona podrà canviar el resguard per qualsevol dels llibres que s’exposin a la paradeta al llarg de la jornada.

Els llibres es classificaran en tres categories: infantil, juvenil i adult. L’intercanvi és obert a qualsevol persona interessada.

Anima’t i fes un St. Jordi més sostenible!

santjordi

Els llibres tenen una vida molt llarga, però molt sovint un cop hem acabat de llegir-los els deixem arraconats en una estanteria on s’omplen de pols i ningú se’ls torna a mirar en molt de temps. Per evitar-ho podem fer una cosa molt simple, canviar els llibres que ja hem llegit per altres que encara no coneixem amb altres persones que es trobin en la mateixa situació.

Pensant en això el GEP (Grup d’Esplai Parroquial) de Vilafranca habilitarà en la seva paradeta del mercat de llibres i roses de la diada de St. Jordi un espai on dur a terme aquest intercanvi. Quan un persona es presenti a la paradeta amb un llibre per intercanviar, se li donarà un resguard a canvi del seu llibre que passarà a exposar-se a la paradeta, aquesta persona podrà canviar el resguard per qualsevol dels llibres que s’exposin a la paradeta al llarg de la jornada.

Els llibres es classificaran en tres categories: infantil, juvenil i adult. L’intercanvi és obert a qualsevol persona interessada.

Anima’t i fes un St. Jordi més sostenible!

santjordi