Benvolguts pares i mares,

Les llistes de campaments 1 (2n i 3r ESO) d’aquest estiu 2016 estan tancades. Això és degut a que els joves inscrits durant el curs d’esplai ja han omplert les places disponibles perquè tenen prioritat alhora de realitzar la inscripció.

Per aquest motiu, obrim una llista d’espera per aquells joves que vulguin venir en cas de tenir una baixa dels ja inscrits. La plaça disponible s’adjudicarà en funció de l’ordre d’inscripció a la llista d’espera. Aquesta, nomes es publicarà en cas d’una baixa i s’avisarà personalment. Tot i així, la sol·licitud de la plaça no assegura la participació del jove als campaments d’estiu.

A continuació, us deixem l’enllaç per poder emplenar el formulari i realitzar la sol·licitud.

Llista d’espera inscripcions

Atentament,

Monitors de joves 1

(Cristina, Dani, Martí, Regina i Miriam)