TrocaJove 2016 – Vilafranca del Penedès

El MCECC, anualment, organitza una gran trobada pels grups de joves dels centres d’esplais federats. Sovint és el primer contacte d’aquests joves amb el Moviment a nivell català, més enllà de la seva realitat de zona o territori.

L’objectiu de la trobada és oferir una activitat centrada en els adolescents i joves dels centres d’esplai, proporcionant-los un espai de formació i creixement, vinculat a la transmissió de valors cívics i al compromís social. És un espai d’intercanvi de coneixements, relacions i activitats amb altres joves de diferents centres d’esplai, moltes dels quals acabaran formant part dels equips de monitors.

L’any 2016, concretament els dies 7 i 8 de Maig, Vilafranca del Penedès i el GEP Vilafranca vàrem acollir aquesta trobada. Una trobada que va aplegar més de 800 persones, entre joves, adolescents i monitors i monitores dels centres d’esplai del MCECC.

El lema de la trobada era “Se’t veu l’etiqueta“. L’eslògan volia fer reflexionar sobre les etiquetes, és a dir, sobre els estereotips i prejudicis presents a la societat.

Us deixem a continuació un seguit de links amb la notícia i diversos materials de la TrocaJove 2016, una trobada que quedarà gravada per sempre a les nostres memòries!

Notícia a Estris.cat

Mira el vídeo de la trobada

Mira les fotografies de la trobada

Consulta els materials i activitats de la TrocaJove

Valoració de la trobada

Monitors/es del GEP que varen participar de l’organització