35è Aniversari. Actes

Esteu preparats per celebrar un any fanàstic? Teniu ganes de celebrar els 35 anys del GEP Vilafranca? Us presentem aquí tot el que necessiteu saber!

Samarreta del 35è aniversari

Aquest any fem una samarreta especial, una samarreta per commemorar els 35 anys de l’esplai. Una samarreta que esperem que us agradi molt i que feu servir molt sovint per escampar per tot arreu el nostre lema S’ha de viure!

Podeu encarregar-la tot emplenant el formulari i fent el pagament d’aquesta al compte corrent que hi trobareu indicat. Atenció, fins que no la pagueu no es procedirà a sol·licitar la vostra comanda.

Activitat d’aniversari + Visita a Can Trabal

El dia que celebrem l’aniversari a l’esplai, el 16 de febrer, farem dues visites teatralitzades a Can Trabal pels pares i mares de l’esplai que encara no coneixeu els secrets que amaga la nostra casa. Una visita d’allò més curiosa i entretinguda que esperem que gaudiu molt.

Per a una bona organització realitzarem dos torns de visita. Si esteu interessats, inscriviu-vos en el formulari. Us confirmarem la disponibilitat el més aviat possible.

Els secrets de Can Trabal. Visita teatrelitzada per a tothom!

I si el dia de l’aniversari no vau poder venir o us n’han parlat tan bé que teniu ganes de veure-ho amb els vostres ulls… Els propers 10 i 17 de març es realitzaran 2 torns més de visites a Can Trabal, a les 11.30h i a les 13.00h del migdia dels dos dies.

Aquests torns de visites estan oberts a tothom qui volgui venir a descobrir la història i els secrets de Can Trabal. Aquestes visites es realitzaran amb el sistema de taquilla inversa, pel qual podreu triar vosaltres mateixos el preu d’aquest petit tresor. Si ja esteu impacients per venir, apunteu-vos mitjançant el formulari i us confirmarem disponibilitat el més aviat possible.

Sopar d’ex-monitors/es, monitors/es, ex-consiliaris i consiliaris

Què hi ha millor que reunir-nos tots per un aniversari? Res! Per això us convidem a tots aquells que heu sigut, en algun moment de la vostra vida (encara que fagi 35 anys) monitors, monitores o consiliaris del GEP a una nit d’allò més divertida! Un sopar amb moltes sorpreses i anècdotes que volem compartir amb tots vosaltres.

El sopar serà el dia 18 de maig, la resta de la informació ja l’anireu rebent. Confirmeu la vostra assistència al formulari, on trobareu també la informació necessària.

Animació infantil

Per acabar de tancar els actes de l’aniversari, el dia 15 de Juny, la ja tradicional festa de final de curs de l’esplai, s’obrirà a tots els infants que vulguin participar d’una tarda lúdica amb jocs, grups d’animació infantil i un berenar!